Diensten.

Zowel bij het starten als bij het runnen van een eigen onderneming komt meer kijken dan verwacht, zeker op juridisch gebied. Juist deze juridische zaken vormen een obstakel voor startende ondernemers en een blok aan het been van ondernemers die al langer 'in het vak' zitten. Geen enkele ondernemer wil zijn bedrijf immers onnodig risico laten lopen. Avenir begrijpt dit en biedt jou als ondernemer daarom een breed scala aan juridische diensten tegen een reëel tarief. We regelen je algemene voorwaarden en je contracten, en staan je bij op het moment dat je behoefte hebt aan juridisch advies op het gebied van: 

Daarnaast kan je bij Avenir terecht voor juridische vertalingen en voor de controle van bestaande contracten en algemene voorwaarden. Zo kan jij je onderneming voorzien van de beste juridische advisering en ondersteuning, zonder de hoge kosten voor een advocaat te hoeven betalen of een jurist in dienst te moeten nemen. 

Starter?

Om jou als starter nét dat extra duwtje in de rug te geven heeft Avenir het Starterspakket in het leven geroepen: een pakket met daarin op maat gemaakte algemene voorwaarden, een disclaimer en een privacy policy. Bovendien krijgen starters bij Avenir gedurende de eerste 6 maanden van hun bestaan* 10% korting op het standaard uurtarief van Avenir. Zo staat niets jouw vliegende start meer in de weg!

* Op basis van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Neem direct contact op! 

Je kunt ons ook volgen...

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Twitter Facebook Linkedin