Algemene voorwaarden webwinkel

Indien u een internet ondernemer bent, dan is verstandig om goede algemene voorwaarden voor uw webwinkel te hebben. Algemene voorwaarden verminderen de risico's voor u als ondernemer en scheppen duidelijkheid voor de koper.
U kunt middels uw algemene voorwaarden de verkoop- en betalingsprocessen en de hierbij geldende afspraken zwart-wit op papier zetten. Dit zorgt er voor dat de consument weet waar hij aan toe is in geval van onduidelijkheid.

Algemene voorwaarden voor een webwinkel laten opstellen

Avenir is een juridisch adviesbureau dat zich specialiseert in juridische vraagstukken en het opstellen van algemene voorwaarden voor bijvoorbeeld een webwinkel. De algemene voorwaarden die Avenir opstelt zijn afgestemd op de aspecten en processen die in uw bedrijf gehanteerd worden.
Avenir zorgt ervoor dat de algemene voorwaarden voor uw webwinkel voldoen aan de moderne maatstaven van wet en rechtspraak.
De algemene voorwaarden zullen altijd geleverd worden met een module waarin precies uitgelegd wordt hoe u uw algemene voorwaarden het beste moet gebruiken in uw webwinkel. Een onjuiste toepassing van algemene voorwaarden kan namelijk invloed hebben op de geldigheid hiervan

Kosten algemene voorwaarden webwinkel

Het opstellen van algemene voorwaarden voor uw webwinkel kan natuurlijk alleen kwalitatief hoogstaand gebeuren indien er rekening wordt gehouden met de processen en aspecten die van toepassing zijn in uw bedrijf. Daarom wordt er voor het schrijven van uw voorwaarden u een aantal vragen voorgelegd. Op deze manier hebben wij de juiste informatie om te starten aan de algemene voorwaarden voor uw webwinkel.
Wij leveren onze algemene voorwaarden tegen vast tarief van €395,-

Je kunt ons ook volgen...

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Twitter Facebook Linkedin