Algemene voorwaarden webshop

Het opstellen van algemene voorwaarden voor een webshop is van essentieel belang. De algemene voorwaarden zorgen ervoor dat u als ondernemer minder risico's loopt, terwijl tevens de rechten van de koper zijn bepaald. Het zorgt voor duidelijkheid en neemt eventuele vragen over het verkoopproces weg.
Indien u met uw webshop met een gerust gevoel producten wilt verkopen, dan is het opstellen van algemene voorwaarden voor uw webshop zeer belangrijk.

Algemene voorwaarden voor uw webshop van Avenir

Avenir is een specialist in het opstellen van algemene voorwaarden voor een webshop. Avenir levert algemene voorwaarden die voldoen aan de moderne maatstaven van rechtspraak en wet.
Avenir zorgt bij het opstellen van algemene voorwaarden voor uw webshop dat ze van toepassing zijn op aspecten en verkoopprocessen die gehanteerd worden binnen uw bedrijf.

Kosten algemene voorwaarden webshop

Het opstellen van algemene voorwaarden voor uw webshop kost eenmalig €395,-. Het is daarnaast ook mogelijk om uw huidige algemene voorwaarden te controleren. Voor een bedrag vanaf €150,- screenen wij uw huidige voorwaarden. Voor overige werkzaamheden hanteren wij een uurtarief van €120,-.

Je kunt ons ook volgen...

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Twitter Facebook Linkedin