Algemene voorwaarden opstellen

Algemene voorwaarden opstellen is zeer belangrijk indien u als ondernemer regelmatig overeenkomsten sluit. De algemene voorwaarden bevatten alle bepalingen die onderdeel uitmaken van overeenkomsten die u als ondernemer sluit.
Goede algemene voorwaarden opstellen zorgen ervoor dat u als ondernemer minder risico’s loopt, tevens hoeven er tijdens onderhandelingen minder details besproken te worden. Indien u uw zaken goed geregeld wilt hebben en met een veilig gevoel zaken wil doen, is het ten zeerste aan te raden om algemene voorwaarden te laten opstellen.

Algemene voorwaarden opstellen door Avenir

Avenir is een specialist op het gebied van voorwaarden. Het opstellen van algemene voorwaarden, maar ook het controleren van voorwaarden behoren tot de expertise van dit juridisch advies bureau. Onze algemene voorwaarden voldoen altijd aan de meest actuele maatstaven van de wet en rechtspraak.

Bij het opstellen van algemene voorwaarden zal gebruik worden gemaakt van uw kennis van het bedrijf. Met behulp van een uitgebreide vragenlijst informeert u ons over bepaalde aspecten en processen in uw bedrijf, waardoor wij uw algemene voorwaarden succesvol kunnen gaan opstellen.

Algemene voorwaarden opstellen kosten

Het basistarief van Avenir is €120 per uur. Echter kunnen wij voor het opstellen van algemene voorwaarden een vaste prijs geven. Voor €395,- heeft u uw algemene voorwaarden compleet opgeleverd en kunt u met een gerust gevoel ondernemen.Teven krijgt u ook een module geleverd met informatie over de toepassing van uw algemene voorwaarden.

Indien u niet helemaal zeker bent dat uw huidige algemene voorwaarden wel aan de normen voldoen, dan kunt u Avenir Advies uw algemene voorwaarden laten controleren. Voor een bedrag vanaf €150,- controleren wij uw algemene voorwaarden.

Je kunt ons ook volgen...

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Twitter Facebook Linkedin